Indicatii medicale pentru utilizarea Baby Love Sleeve – Manseta Speciala Teodor

Numărul bebelușilor diagnosticați cu dermatită atopică crește. Afecțiunea se caracterizează prin apariția unor zone iritate, pruriginoase în regiuni ale corpului care rețin mai mult umiditatea, una dintre ele fiind pliurile cutanate ale gatului. Manșeta Teodor menține pielea bebelușului uscată.

Bebelușii transpiră foarte mult având porii mult mai mici decât adulții. La contactul cu pielea adultului, există posibilitatea ca porii bebelușului să se închidă, fapt ce provoacă apariția bubițelor mici și rosșii, uneori chiar pustule, în zona cervicala

Pielea sensibilizată se poate irita mai ușor și este mai predispusă la alergii și infecții decât cea care rămâne protejată împotriva transpirației.

Bebelușii nu au funcția protectoare a epidermei pe deplin dezvoltată, iar pielea nu produce încă sebumul cu rol protector împotriva agenților patogeni din mediu. La câteva zile după naștere, bebelușii au o suprafață a pielii neutră, cu un PH aproximativ de 6.5.  În prima lună de viață, microorganismele cu care întră pielea în contact declanșează mici secreții de sebum și transpirație, mai ales în zona cervicală, care coboară PH-ul la 5.5.

Manșeta Teodor ajută la protejarea pielii bebelușului și menținerea unui PH optim.

Iritarea pielii din cauza hainelor adulților care intră în contact cu pielea bebelușului se manifestă prin hiperhidroză – transpirația în exces. Manșeta Teodor protejează pielea sensibilă a copilașului

Leziunile reprezentate prin papule uscate sunt localizate la nivelul liniilor de flexie, în cazul bebelușului, în zona gatului și cauzează fisurarea sau crăparea pielii.

Prevenția este cea mai bună metodă de tratare a iritației pielii. Și exact acest lucru vei obține folosind Manșeta Teodor. Alege mereu ce este mai bun pentru copilașul tău pentru a-i crea tot confortul necesar dezvoltării sale!