Be a smart mom

Povestea care a dat nastere mansetei Teodor

Numele meu este Camelia Andrei și povestea Manșetei Speciale Teodor începe odată cu experiența mea de mămică. Prima îmbrățișare a bebelușului – de aici începe adevărata călătorie a mamei. Emoția dragostei necondiționate, sentimentul că vei face totul pentru copilul tău își fac simțită prezența când copilașul ajunge în brațele tale. Când ai un suflețel de copilaș la pieptul tău, îți dorești să-i oferi tot ce este mai bun pe lume, să-l ocrotești și să-i asiguri tot confortul. În prima perioadă din viața copilului, brațele tale reprezintă siguranța, adăpostul, dragostea și grija. Totul se învârte într-un fel în jurul îmbrățișărilor. Bebelușul stă la tine în brațe atunci când adoarme, când mergeți la plimbare, când are nevoie să-i fie alinată o durere, când vă jucați. Din brațele tale începe să descopere lumea. Dar, există o legătură specială între tine și copilașul tău care se creează atunci când îl alăptezi sau îl hrănești cu biberonul. Sunt momente intime, atât pentru tine, cât și pentru bebeluș și confortul joacă un rol deosebit de important în această interacțiune. Pornind de la toate aceste aspecte, mi-am imaginat un produs practic, ușor de folosit, care să fie un real ajutor pentru tine ca mamă atunci când bebelușul stă în brațele tale. Mi-am dorit să-ți ofer ție și copilașului tău tot confortul pentru a vă bucura, fără griji, de momentele petrecute împreună.

Manșeta Speciala Teodor este un produs foarte practic, orientat către nevoile tale zilnice și ale bebelușului. Creșterea și îngrijirea celor doi copii m-au inspirat sa creez acest produs, pe care l-am testat în primul rând cu ei. Atunci când îi alăptam sau adormeau la pieptul meu, pielea capului lor transpira în contact cu pielea brațului meu, fapt care producea o stare de disconfort pentru amândoi. 

Foloseam scutecul de finet pentru a evita aceste neplăceri, însă era destul de incomod atunci când bebelușul se mișca și, de cele mai multe ori, îmi cădea de pe braț când puneam copilul în pătuț. Așa am găsit soluția: manșeta speciala pentru alapatare bebelușului, care nu trebuie sa lipseasca din trusoul bebelusului tau!
Foloseste-o si o vei adora!

0 +
Clienti fericiti
0 +
Mansete
0 +
Premii obtinute
0 +
Membrii echipei
Factorii de mediu care declanseaza si intretin iritatia in zona cervicala a bebelusilor sunt:

Caracteristici

Usor de folosit

Se aplica pe mana inainte de a lua bebelusul in brate. Sta fixa pe brat si faciliteaza alaptarea si somnul bebelusului.

CONFORTABIL​

In timpul alaptarii manseta nu se misca si nu cade chiar daca bebelusul se agita. Este atat de usoara incat uiti sa o dai jos de pe mana.

Materiale diverse

Manseta este creata din diferite tipuri de tesaturi, cu imprimeuri diverse, atat pentru fetite cat si pentru baietei.

Certificare

Materialele din care sunt confectionate mansetele Teodor, sunt alese cu grija, naturale, organice sau bambus, certificate conform normelor EU.