Home / Intrebari Frecvente

1)    Cat costa manseta Teodor Baby?

Setul de 3 mansete Teodor Baby costa 59 lei

2)    Din ce este creata manseta?

Manseta este realizata dupa un model inovator, autentic romanesc, din 100% bumbac fin, de cea mai buna calitate, care absoarbe foarte bine transpiratia.

3)    Ce culori au mansetele?

Setul de 3 mansete disponibil spre achizitie pentru doar 59 lei include o manseta alba, una crem si una bleu (in cazul baieteilor), respectiv roz (in cazul fetitelor).

4)    Se poate primi o manseta si de alta culoare?

Da, produsul poate fi creat customizat ca si culoare, in functie de preferintele parintilor. In plus, pot fi adaugate initialele bebelusului, daca se doreste a fi dat cadou, mai ales la botez.

5)    In ce orase sunt disponibile mansetele Teodor Baby?

Mansetele se pot trimite oriunde pe teritoriul Romaniei, prin curier, in baza unei comenzi ferme, transmise telefonic sau pe e-mail. Comenzile se plaseaza fie pe site-ul www.teodorbaby.com, fie pe E-mag, aici: https://bit.ly/2FWsW8N. Pe langa costul mansetelor, se va aplica un cost de transport, in functie de zona de livrare, cost care va fi comunicat in momentul plasarii comenzii.

6)    Mansetele Teodor Baby sunt pe numere?

Mansetele sunt disponibile atat pentru mamici, cat si pentru tatici, in varianta lor extra-large, pentru ca ambii parinti sa se bucure la maximum de momentele de hranire si de adormire a bebelusului in bratele protectoare ale familiei.

7)    Ce se poate intampla daca nu folosesc manseta Teodor Baby in timp ce tin bebelusul in brate?

Pielea nou-nascutilor este extrem de sensibila la orice factor din mediu, de la parfumuri, pana la PH-ul adultilor. Din acest motiv, se recomanda evitarea contactului direct dintre pielea/hainele adultilor si cea a bebelusilor. Manseta Teodor Baby actioneaza ca un tampon, absorbind cu precizie transpiratia celui mic si conferindu-i confortul si relaxarea necesara pentru procesul de hranire si de odihna in bratele familiei. In cazul in care nu este folosita o manseta, exista riscul aparitiei iritatiilor in zona cervicala a micutilor si, implicit, al disconfortului cauzat de transpiratie.